MOPAN Suceava

Joaquin Phoenix și logodnica lui, Rooney Mara, au devenit părinți de băiețel, informează contactmusic.com.

Actrița din filmul ‘Fata cu un dragon tatuat’, în vârstă de 35 de ani, a născut primul ei copil. Informația a fost făcută publică de regizorul Viktor Kossakovsky.

Joaquin Phoenix, în vârstă de 45 de ani și-a dorit foarte mult ca micuțul să poarte numele fratelui lui, River Phoenix, care a murit în 1993, la vârsta de 23 de ani, din cauza unei supradoze de droguri.

În urmă cu patru luni au apărut în presa de peste ocean zvonuri potrivit cărora Rooney Mara ar fi însărcinată cu primul ei copil și al lui Joaquin Phoenix.

Cei doi – celebri pentru discreția cu care își trăiesc viața – au început să formeze un cuplu în 2018, iar în iulie anul trecut s-au logodit. Cei doi actori s-au cunoscut iniţial la turnarea filmului ‘Her’, în 2013, însă de abia după reîntâlnirea de la filmările lungmetrajului ‘Mary Magdalene’, în 2018, au decis să locuiască împreună într-o vilă din Hollywood Hills.

Phoenix, în vârstă de 45 de ani, a recunoscut în octombrie 2019, într-un interviu acordata revistei Vanity Fair, că era convins iniţial că Rooney, în vârstă de 35 de ani, îl urăşte. Însă, treptat, şi-a dat seama că actrița era doar foarte timidă și că, de fapt, chiar îl plăcea.

Joaquin a mărturisit că Ronney Mara este singura femeie pe care a cautat-o pe internet. „Este singura fată pe care am cătat-o pe internet. Eram doar prieteni, comunicam prin e-mail. Nu mai făcusem asta niciodată. Nu am mai căutat niciodată o fată online.”, a spus el, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava