MOPAN Suceava

Pentru a facilita progresul tehnologic și pentru a simplifica transformarea modelului de afaceri pentru comercianții online, Postis și FamShop au decis să își integreze platformele pentru a crea o soluție all-in, testată, pregătită pentru implementare rapidă, ușor de utilizat. Postis adaugă la FamShop instrumentele sale integrate pentru optimizarea și automatizarea proceselor de logistică, distribuție și livrare. În acest fel, comercianții online care folosesc FamShop pentru a-și automatiza operațiunile de comerț electronic beneficiază de cele mai noi tehnologii pentru întregul lor lanț valoric și automatizează procesele pentru eCommerce, end-to-end.

Integrarea propriu-zisă a durat 12 ore

“Întrucât FamShop a fost construit de la 0, am conceput-o extrem de flexibilă, prin urmare dezvoltarea codului în FamShop pentru a ne integra cu Postis a durat doar 12 ore”, menționează Florin Măcău, fondator FamShop.

Scalare internațională cu ajutorul tehnologiei cloud

Soluția FamShop-Postis vine în ajutorul comercianților online, deschizând accesul la orice platformă de comerț electronic și marketplace integrat cu sisteme ERP, orice curier, transportator, soluție de livrare sau rețea drop-box.
Astfel, procesarea automată a comenzilor online oferă vizibilitate completă și control pe întregul proces de vânzare și livrare, scopul final fiind de a scala afacerea rapid, fără erori și fără probleme, în România sau oriunde în lume.

“Ne bucurăm să anunțăm astăzi integrarea cu platforma FamShop. Aducem în cadrul Comunității Postis expertiza valoroasă pe care echipa FamShop o are în eCommerce și, în acest fel, facem și mai ușoară tranziția retailului din România și nu numai către noile forme de comerț și relaționare cu clienții, bazate pe platforme digitale, interacțiuni online, procese automate și algoritmi de optimizare pe baza datelor”, precizează Mircea Stan, CEO Postis.

FamShop și Postis au început parteneriatul cu ocazia evenimentului GoTech World 2020 desfășurat pentru prima dată exclusiv online, unde cele două companii și-au prezentat inovațiile tehnologice în fața a peste 14 mii de vizitatori din Europa Centrală și de Est.

Despre Postis

Înființat în 2016, Postis este primul start-up LogTech din România, care a revoluționat, practic, sectoarele de logistică și transport, prin intermediul tehnologiilor IT – platforme digitale deschise, algoritmi de machine-learning, instrumente analitice și automatizare. Lansată comercial în urmă cu 3 ani, Platforma Postis integrează toți furnizorii semnificativi de distribuție și livrare și poate fi utilizată de orice companie din România și Europa Centrală și de Est care transportă și livrează bunuri și care are nevoie de creșterea productivității, simplificarea operațiunilor, optimizarea costurilor, scalarea afacerii, ajustarea modelului de business sau intrarea pe noi piețe. Platforma Postis este utilizată, în prezent, de peste 100 de clienți, printre care: Ikea, Flanco, Cărturești, Elefant, KLG, Schmitz-Cargobull, Intersport, Cora sau Noriel.

Ca urmare a creșterii accelerate din România, Postis se pregătește de o nouă rundă de finanțare pentru extinderea operațiunilor în Europa Centrală și de Est, care va marca trecerea companiei în faza de scale-up.

Despre FamShop

FamShop este o soluție software românească ce a debutat în 2016 cu aplicația mobilă dezvoltată și conectată cu platforme eCommerce, fiind extinsă apoi cu funcționalități pentru automatizarea comerțului online. La un an de la lansare, FamShop a devenit o platformă cloud pentru dezvoltarea magazinelor online integrate cu programe ERP, module B2B, curieri, notificări SMS, shop by voice, monitorizare preț concurență și auto-price.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava