Concert pascal
MOPAN Suceava

Veşti triste continuă să vină de la Spitalul Elias, unde zilele trecute şi-a stins din viaţă Cristian Ţopescu. La doar o zi distanţă, internat în aceeaşi secţie de Terapie Intensivă, Lucian Pintilie a murit şi el pe un pat de spital. În ultimele clipe din viaţă i-a stat alături regretatului regizor, Marie-France Ionescu, fiica scriitorului Eugen Ionescu, ea fiind cea care le-a cerut medicilor să facă tot ce pot pentru a-l salva. Din păcate, afecţiunile mai vechi ale regizorului nu au mai putut fi tratate, notează click.ro.

Lucian Pintilie a murit la vârsta de 84 de ani. Regizorul a fost adus de urgenţă duminică (13 mai) la Spitalul Elias în stare foarte gravă. Marele om de film a fost tartat iniţial la o clinică privată din Bucureşti, din cauza unei răceli severe, care s-a transformat într-o complicaţie la plâmâni. Această problemă de sănătate şi alte afecţiuni care s-au cronicizat l-au doborât pe regizor. El a stat internat şi monitorizat de medici la Secţia de Terapie Intensivă.
Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lucian-pintilie-murit-femeia-care-i-fost-alaturi-ultimele-clipe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava