Concert pascal
MOPAN Suceava

Adela Popescu se întoarce la serviciu mai repede decât ar fi crezut chiar și ea. Vedeta a devenit mamă pentru a treia oară la începutul lunii iulie, iar luni, 30 august, este pregătită să intre în direct din nou, din postura de gazdă a emisiunii Vorbește lumea! Adela o va lăsa pe mama ei acasă cu bebelușul, în vreme ce băieții mai mari vor merge la grădiniță, potrivit click.ro.

”Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea”, a declarat Adela Popescu înainte de revenire, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adela-popescu-se-intoarce-la-vorbeste-lumea-nu-ma-asteptam-sa-va-dau-asa-rapid

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava