Concert pascal
MOPAN Suceava

Ralph Lauren va începe să producă măști și echipamente medicale de protecție pentru a ajuta în lupta pentru combaterea COVID-19, informează contactmusic.com.

Designer-ul în vârstă de 80 de ani a anunțat, joi, că își va concentra producția spre zona caritabilă, în aceste vremuri tulburi, iar fundația Ralph Lauren va începe să producă 250.000 de măști și 25.000 de combinezoane de protecție în SUA.

De asemenea, brandul de lux va dona 10 milioane de dolari, pentru a srijini lupta globală împotriva pandemiei Coronavirus.

Într-un comunicat oficial, Ralph Lauren a spus, conform sursei citate: „În inima companiei noastre a fost mereu un spirit de unire, care ne inspiră creativitatea, încrederea și, cel mai important, sprijinul nostru, unul pentru celălalt. În ultimele săptămâni și luni, spiritul respectiv nu a renunțat niciodată. Credem că, indiferent cine ești, de unde ești, suntem cu toții conectați. Acesta este și motivul pentru care vom face asta – pentru a ne ajuta echipele și oamenii în această criză.”

Alți retaileri cunoscuți și-au schimbat, de asemenea, liniile de producție pentru a fabrica măști și combinezoane medicale, în timp ce producătorii de automobile încearcă să producă aparate de ventilație.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava