Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a II-a a Diviziei Naționale de rugby, RC Gura Humorului a primit vizita echipei Grivița București. Doar formația humoreană a evoluat la finele săptămânii trecute, pentru că CSM Suceava a stat în această rundă, formatul acestui sezon competițional a eșalonului secund având nouă grupări, deci un număr impar.

Formația humoreană și-a revenit după eșecul usturător din prima etapă când a cedat la scor la Galați reușind să câștige. Deși la jocul cu balonul oval omogenitatea și spirtul de echipă sunt esențiale, din perspectiva punctelor se poate spune că jocul cu bucureștenii a fost un ”one man show”. Am spus acest lucru pentru că toate cele 21 de puncte ale învingătorilor au purtat semnătura lui Alin Conache.

Alin Conache a transformat șase lovituri de pedeapsă și a izbutit și un dropgol. Mezinul familiei Conache a învățat tot arsenalul de execuții din rugby de la tatăl său Vasile și de la frații lui mai mari, Tiberiu și Gabriel. Mai mult chiar și el și frații lui l-au avut ca antrenor pe Dumitru Livadaru, un fel de ”legendă” a dropgolului la Suceava.

Așadar, RC Gura Humorului a trecut de RC Grivița București cu 21-13 și în etapa viitoare, va veni la Suceava pe stadionul ”Unirea” pentru întâlnirea cu colegii de la CSM Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava