Concert pascal
MOPAN Suceava

O patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a oprit vineri pentru control pe strada Cuza Vodă din localitate, două autoutilitare, una condusă de un bărbat de 42 de ani și cealaltă condusă de un bărbat de 70 de ani, ambii din comuna Arbore, care transportau material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, cei doi bărbați nu dețin documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul de 42 de ani transporta ilegal 3,00 m.c. material lemnos de esență arin și cireș, iar bărbatul de 70 de ani transporta ilegal 3,00 m.c. lemn de foc de esență plop.
Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 733 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

Tot vineri  în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuţi din localitate, autoutilitara condusă de un bărbat de 67 de ani din comuna Bilca, care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 1,02 m.c. cherestea tivită.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 651 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.
Totodată, pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și neprezentarea documentelor, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Vineri noapte patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2H din comuna Horodnic de Jos, autoutilitara condusă de un bărbat de 44 de ani din orașul Vicovu de Sus, care transporta material lemnos.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta 19,34 m.c. cherestea de esență rășinoase, cu 10,76 m.c. mai mult față de cantitatea înscrisă în documente.
Societatea comercială din orașul Vicovu de Sus emitentă a avizului de însoțire a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar cantitatea de 10,76 m.c. cherestea în valoare de 6.875 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Sâmbătă dimineață  o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2H din comuna Horodnic de Jos, autoutilitara condusă de un bărbat de 26 de ani din orașul Vicovu de Sus care transporta material lemnos.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta 11,17 m.c. cherestea de esență rășinoase, cu 2,11 m.c. mai mult față de cantitatea înscrisă în documente.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar cantitatea de cherestea transportată în plus în valoare de 1.348 lei a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava