MOPAN Suceava

Avril Lavigne a lansat astăzi, 12 februarie, o nouă piesă, ‘Dumb Blonde’ – o colaborare cu Nicki Minaj, informează contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Girlfriend’ a anunțat că noul ei single, inclus pe primul ei album care va fi lansat după cinci ani de pauză, va fi lansat astăzi și că este o colaborare cu rapper-ița Nicki Minaj. „#DumbBlonde ft. @NIKIMINAJ. Mâine.”, a scris ieri Avril Lavigne pe Twitter.

Nicki și-a surprins cei 20,5 milioane de ‘followeri’ când le-a mărturisit că este o mare fană a muzicii lui Avril Lavigne și că asculta piesele cântăreței în mașină, în drumul către serviciu.

Pe profilul ei de Twitter, Nicki Minaj a scris, conform sursei citate: „În drumul către locul în care munceam, Red Lobster, ascultam, timp de o oră, albumul acestei femei. Asta a durat câteva luni, zi de zi. Plângeam pe ‘I’m With You’, mă enervam pe lucrurile „complicate”, îmi doream să fiu ‘Fraiera nimănui’, ‘Sk8er boi’. Doamne. #DumbBlonde, mâine. Această femeie este incredibil de talentată.”

‘Dumb Blonde’ este al treilea single al artistei, care va fi inclus pe cel de-al cincilea material discografic al ei, ‘Head Above Water’ – programat pentru lansare pe 15 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava