Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Bălan a vorbit pe blogul personal despre decizia sa de a îi ascunde fața fetiței ei, Ella, în pozele pe care le-a publicat, de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare. Deși, ulterior, i-a arătat celei mici fața, prin intermediul unui pictorial, vedeta a decis să explice motivele reale pentru care cea mică a stat „ascunsă” o perioadă. Andreea și-a justificat decizia după ce a fost acuzată că a urmărit obținerea de bani de la revista căreia i-a acordat pictorialul în exclusivitate, notează click.ro.

„(…) eu am fost expusă mediatic la o vârstă foarte mică (la 10 ani) și mi-a fost foarte greu să înțeleg ce se întâmplă cu mine și să mă dezvolt corect emoțional. M-am gândit astfel să nu o expun și să o las pe ea să aleagă dacă vrea să apară sau nu. Între timp această idee s-a schimbat, deoarece am văzut că acum, spre deosebire de copilăria mea, tehnologia este atât de avansată încât nu am cum sub nicio formă să o țin ascunsă atâția ani până când ea va putea alege. (..) Din acest considerent, împreună cu George, am decis să facem o ședința foto frumoasă și să o arătăm pe copertă unei reviste și nu pe Facebook pur și simplu.”, a spus Andreea, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-balan-explicat-de-ce-i-ascuns-fata-fetitei-ei-poze-are-legatura-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava