Concert pascal
MOPAN Suceava

Zilele trecute, grupa de copii născuţi în anul 2009 de la Liceul cu Program Sportiv Suceava a participat la o competiţie juvenilă la Bacău, intitulată Cupa „Unirea Principatelor Române”. Formaţia antrenată de profesorul Răzvan Bîgu a avut un parcurs bun, izbutind să se claseze pe locul al doilea în ierarhia finală. Sucevenii au câştigat seria din care au făcut parte după 5-1 cu Luceafărul Galaţi, 9-0 cu Junior Focşani şi 6-1 cu Foresta Fălticeni. În semifinale, aceştia au trecut fără probleme de Junior Roman, cu 3-0, pentru ca în meciul decisiv pentru titlu să cedeze la loteria penaltiurilor în faţa celor de la Artys Botoşani, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1.
Din punct de vedere individual, de la echipa Liceului cu Program Sportiv s-a remarcat atacantul Fabio Cucoş, care a ieşit golgheterul turneului.
„A fost un turneu reuşit pentru noi, în condiţiile în care am marcat 24 de goluri şi am încasat doar 3. Copiii au arătat poftă de joc şi s-au bucurat de fotbal”, a declarat antrenorul Răzvan Bîgu.
Gruparea suceveană s-a bazat la competiţia de la Bacău pe următorul lot de jucători: Tudor Mardare, Eric Dura, Mihail Bolohan, Ştefan Pelcer, Fabio Cucoş, Alin Hruscovschi, Patrick Dornean, Alesio Găitan, Matei Chidoveţ, Gabriel Turcă, Denis Manoilă, Luca Beudean şi Sebastian Boambă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava