MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Craiova, s-au desfășurat Campionatele Naționale de marș pentru copii, juniori și seniori, la care sportivii suceveni au dovedit din nou că sunt valoroși.

Sportivul Andrei Gafița, antrenat de Radu Mihalescu, a terminat pe poziția a doua în proba de 20 kilometri marș, el fiind purtătorul de drapel ca vârstă al sucevenilor.

Exemplul său a fost urmat de Diana Angelescu care s-a situat pe locul secund în proba de 20 kilometri marș la tineret. Darius Melenciuc, tot de la CSM Suceava, la juniori II, a fost primul la categoria juniori la 10 kilometri marș, în timp ce Daniela Tănase a ocupat locul III la categoria junioare II pe distanța de 5 kilometri. O medalie de bronz a obținut și Ștefan Cimpoieș, la categoria juniori III pe distanța de 5 kilometri. Elisabeta Chirilă a punctat pentru CSM Suceava la categoria copii I, ea terminând cursa pe primul loc.

CSM Suceava a mai obținut o medalie prin Delia Ochiană, campioană națională la 3 kilometri marș la categoria juniori III, sportivă pregătită de Silviu Casandra.

Un lucru deosebit l-a reprezentat faptul că CSM Suceava a punctat și în clasamentul pe echipe. Echipa clubului fanion al județului Suceava, alcătuită din Delia Ochiană, Ioana Boca, Emilia Sava și Ilinca Hrinca, s-a numărat și ea printre medaliate, ocupând locul III la categoria juniori III. Delia Ochiană și Ilinca Hrinca sunt sportive pregătite de antrenorul Silviu Casandra, în timp ce Ioana Boca și Emilia Sava, sunt sportivele antrenate de către multipla campioană, Cristina Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava