Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși a mărturisit că, în ciuda divorțului, o va iubi mereu pe cea care i-a fost soție timp de 10 ani, Brian Austin Green a decis că e momentul să își vadă și el în continuare de viață, notează click.ro.

Actorii Brian Austin Green şi Megan Fox au anunțat că divorțează, după ce partenerii nu se mai înțelegeau în cuplu și nu mai reușeau să ajungă la un numitor comun. Totuși, pasul decisiv care a dus către destrămarea reală a mariajului a fost infidelitatea actriței, surprinsă recent cu rapperul Machine Gun Kelly. Brian Austin Green a lăsat, la rândul lui, în urmă trecutul și a început să iasă la întâlniri cu un model australian, care la prima vedere pare să fie opusul lui Megan. Pe lângă culorile diferite ale părului însă, cele două au câteva puncte comune, începând, în primul rând, cu pasiunea pentru tatuaje. Ambele femei au inscripționate pe corp diverse mesaje sau imagini, iar din perspectiva senzualității, ambele încadrându-se cu succes în acest tipar, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brian-austin-green-si-gasit-si-el-iubita-plin-divort-ce-are-tanara-comun-cu-megan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava