MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, echipa de handbal masculin CSU din Suceava a disputat trei meciuri amicale în compania unor formații de Ligă Națională. CSU Suceava a început seria meciurilor de pregătire din intersezon cu gruparea CSM Bacău. Mult mai experimentată, echipa oaspete s-a impus la final cu scorul de 37-26. Sucevenii au arătat o oarecare lipsă de prospeţime, însă acest lucru este normal dacă stăm să ne gândim că vin după o perioadă cu antrenamente foarte dure. Pentru băcăuani au evoluat Adrian Târzioru şi Gabriel Cotinghiu, doi jucători care au îmbrăcat în trecut tricoul grupării sucevene.

După jocul cu CSM Bacău, elevii antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei s-au întâlnit cu fostul antrenor al echipei de hanbdal a Sucevei, Leonrd Bibirig și cu foștii lor colegi, Petrea, Pralea, Erhan, Acatrinei, Amihăesei și Polocoșer. După fiecare meci s-a mai jucat câte o repriză în care au jucat jucătorii mai tineri și cei care au fost mai mult pe banca de rezerve în campionat.

În primul dintre meciurile CSU din Suceava contra CSM Vaslui, gazdele au avut un start bune și au reușit chiar să conducă la pauză cu 16-15. CSM Vaslui a început repriza a doua cu un joc mai agresiv în apărare și a preluat inișiativa câștigând clar în final cu 37-29.

CSU din Suceava: Duman, Turturică – Toni (4), Mihalcea, Furak (5), Kobzii (4), Loic (1), Lupu (2), Leordean (2), Majic (2), Oancea (4), Popia (4), Barb (1), Tofănel.

În cel de-al doilea meci dintre CSU din Suceava și CSM Vaslui disputa a fost extrem de echilibrată și spectaculoasă.

Sucevenii au început tare a doua partidă cu CSM Vaslui și au condus cu 4-1 și 6-2. După un time-out care i-a adus cu picioarele pe pământ, oaspeții au revenit și au preluat conducerea ostilităților. În pofida efortului depus, cei de la CSU din Suceava nu au putut ține pasul cu vasluienii care au intrat la pauză cu un avantaj confortabil de cinci goluri, scor 13-18.

În repriza a doua, CSU din Suceava a revenit puternic și a reușit să egaleze la 26 în minutul 43. CSU din Suceava a și condus pe final cu 33-32, dar a pierdut din cauza lipsei de experiență arătată în ultimele minute cu scorul de 34-35.

CSU din Suceava: Turturică, Duman – Mihalcea (2), Pintilei (2), Kobzii (6), Furak (6), Majic (1), Tofănel (2), Leordean (4), Oancea (2), Cozorici (3), Popia (3), Loic (3).

În perioada 23-24 ianuarie, CSU din Suceava va participa la un puternic turneu la Baia Mare alături de Minaur, Potaissa Turda și CSM Reșița.

CSU din Suceava, care se află pe primul loc în ierarhia la zi a Diviziei A, Seria A, va susţine primul meci oficial din acest an pe 2 februarie, în deplasare, în compania grupării Poli Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava