MOPAN Suceava

În ciuda temperamentului său exploziv și coleric, Alec Baldwin a fost realmente pus la respect de un puști de trei ani! Este vorba de fiul lui, Romeo, de trei anișori, care a făcut spectacol în plină stradă protestând vehement că nu vrea să meargă la grădiniță, notează click.ro.

Alec Baldwin de 63 de ani trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că odraslele lui moștenesc ceva din temperamentul lui exploziv! O fi el tatăl perfect, dar când fiul îi seamănă și are o personalitate puternică, ies scântei. Zilele trecute, Romeo Baldwin, de trei anișori, a protestat în mijlocul străzii pentru că nu voia nici în ruptul capului să meargă la grădiniță. Micuțul s-a tăvălit pe jos, a plâns cu lacrimi de crocodil și tatăl lui a fost nevoit să îl mituiască rapid cu o prăjitură pentru a-l convinge să meargă la grădiniță. Scenele au fost surprinse de Hilaria Balwin, 37 de ani, și au ajuns pe paginile de Instagram ale celor doi părinți. Conform relatării celor doi, totul s-a terminat cu bine și Romeo a ajuns la grădiniță unde a stat până la încheierea programului, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/alec-baldwin-pus-la-respect-de-un-pusti-de-trei-ani-actorul-de-63-de-ani-avut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava