Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Provocările oferite de Insula Iubirii au reprezentat un real test de cuplu pentru foștii concurenți Cati și Răzvan, care au mers în Thailanda pentru a-și pune la încercare relația. Cum pe parcursul emisiunii lucrurile nu au mers întocmai bine pentru cei doi parteneri, testul culminând cu despărțirea acestora la final, după ce emisiunea a fost difuzată, Răzvan a ținut să-și ceară iertare în mod voalat de la cea ce i-a suportat toate defectele, așa cum el însuși explică în mesajul adresat lui Cati, potrivit click.ro.

„Îți las aceste cuvinte, draga mea! Știu că ne-am iubit mult și mai știu că am fost un nenorocit față de tine și ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înșelam, știu că ai picat în ispită cu un sărut și nu îți port dușmănie, poate meritam mai mult la câte mi-ai suportat în 2 ani! Am învățat din relația cu tine să ofer unei femei atenție, calmitate, romantism și respect atunci când este nevoie! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în 2 ani și am să le uit pe cele urâte! Îți mulțumesc pentru lecția învățată! O lecție de viață foarte bună. Învățați și voi ceva din greșelile altora”, a scris Răzvan în mediul online, semn că fosta lui iubită nu-i mai răspune la mesajele private, având în vedere că a ales să publice textul pe pagina sa, acolo unde toți urmăritorii săi îl pot citi, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/razvan-de-la-insula-iubirii-regreta-despartirea-de-cati-am-fost-un-nenorocit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava