Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriel Dorobanțu (67 ani) a trecut pe lângă moarte, după ce s-a infectat cu SARS-COV-2, în urmă cu patru luni. Solistul a stat internat 12 zile în Spitalul din Băicoi și a reușit până la urmă să învingă virusul, scrie click.ro.

Cântărețul avut o formă gravă de Covid, saturația plămânilor scăzând la 60 la sută atunci când salvarea l-a dus la spital. ”Unii cred, unii nu cred. Eu am avut Covid, am stat la spital. Am avut o formă gravă. Am avut nevoie de oxigen. Saturația mea, când au venit și m-au luat de acasă, a fost de 60. Ceva îngrozitor. Am fost optimist, pentru că asistentele și doctora îmi ziceau <ridică-te din pat, mergi, cântă>! Aflase tot spitalul că e Dorobanțu la spital. Când depinzi de aparate și de o medicație anume, este complicat. Când am sosit cu salvarea la spital s-au speriat cu toții de mine…eram vânăt”, a declarat solistul, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gabriel-dorobantu-cand-am-ajuns-la-spital-eram-vanat-marturii-despre-experienta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava