MOPAN Suceava

Pe 30 noiembrie, polițiștii suceveni au dat 106 amenzi în cuantum de 19.000 de lei pentru încălcarea normelor anti-COVID. Ei au verificat 1.434 de persoane și 124 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Din cauza COVID-19, în județul Suceava au rămas 647 de persoane în carantină și 436 în izolare la domiciliu.

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat că acțiunile de verificare vor continua în zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

Alexandru Moldovan a făcut un apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare. El a arătat că reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava