Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Organizația ”Salvați Copiii” a reacționat după ce viceprimarul USRPLUS al municipiului Suceava, Teodora Munteanu, a anunțat că donează contravaloarea motocicletei câștigată la tombola ”Bucovina Motorfest” și a transmis că ”nu am fost contactați de doamna în cauză”.

”Fără să vrem, Organizația noastră a fost oarecum prinsă într-o întreagă dezbatere publică cu conotații negative, legată de situația creată în urma câștigării de către doamna viceprimar Teodora Munteanu a motocicletei ce a fost dată la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, festival desfășurat la Cetatea de scaun a Sucevei.
Noi nu cunoaștem detaliile acestei probleme, dar nu putem să nu ne delimităm de orice situație care ridică o cât de mică suspiciune în legătură cu moralitatea vreunui demers.
Întreaga noastră activitate se bucură de încrederea oamenilor și prin urmare ea este și trebuie să rămână dincolo de orice fel de îndoială.
Precizăm că nu am fost contactați de doamna în cauză și de asemenea, în cazul în care banii au fost deja transferați, vă aducem la cunoștință că informațiile referitoare la conturile noastre bancare sunt publice, ele găsindu-se pe pagina noastră de Facebook.
Prin urmare, considerăm că acest comunicat oficial este și va rămâne singura legătură a Organizației Salvați Copiii cu această situație”, au transmis cei de la Salvați Copiii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava