Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând din această seară în municipiul Suceava dezinfecția se face și în aer cu ajutorul unui atomizor achiziționat de firma de salubritate Diasil. De față la prima ieșire a utilajului au fost  primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi.

”O prioritate pentru municipalitate în această perioadă este legată de dezinfecția orașului. Dezinfectăm orașul în fiecare zi (străzi, alei, locuri de joacă, parcuri) și am finalizat și dezinfecția tuturor scărilor de bloc. La cererea sucevenilor, am solicitat firmei Diasil (responsabilă cu salubritatea stradală) să facă dezinfecția și în aer. Pentru a da curs solicitării, Diasil a achiziționat o mașină modernă, un ATOMIZOR de capacitate mare, care elimină de pe suprafețe și din aer bacteriile și virușii. Din această seară el este pus în funcțiune și va fi folosit doar în Municipiul Suceava. Facem tot ce putem pentru a limita răspândirea virusului COVID -19”, a spus Lungu.

În municipiul Suceava se dezinfectează și aerul. Atomizorul adus de Diasil a intrat în funcțiune din această seară, 6.5 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (8 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava