Concert pascal
MOPAN Suceava

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față și a vorbit despre relația fetiței ei cu Victor Slav. Deși s-a spus că Bianca i-ar fi cerut lui Victor Slav o pensie alimentară foarte mare, blonda susține că nu are pretenții financiare de la fostul ei soț. În schimb, vedeta critică relația micuței Sofia cu tatăl ei, spunând că acesta ar putea să o ia mai des la el, potrivit click.ro.

Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu (41 de ani) a făcut declarații despre primul ei soț, Victor Slav (39 de nai), dar și despre relația acestuia cu fiica lor, Sofia Natalia. „Eu am o relație minunată cu el pentru că este tatăl copilului meu. Nu e comod să vorbesc despre un bărbat. Pe mine nu mă definesc bărbații din viața mea. Eu nu mi-am dorit neapărat să am un copil, nu mă vedeam, pentru că eu nu mi-am trăit copilăria și Sofia a apărut în viața mea atunci când a vrut Dumnezeu. Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o, pur și simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat și pe care nu l-am plănuit”, a declarat Bianca Drăgușanu, la emisiunea lui Mihai Ghiță, potrivit sursei citate.

Blonda a atins și punctul sensibil al pensiei alimentare, pe care spune că nu i-o mai cere lui Slav. ”Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate că ar putea s-o ia mai des și nu există tată perfect.”, a adăugat Bianca, conform aceleiași surse.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bianca-dragusanu-nu-i-cere-pensie-alimentara-lui-victor-slav-copilul-nu-l-pomeneste

Bianca Drăgușanu nu-i cere pensie alimentară lui Victor Slav. «Copilul nu-l pomenește. Ar trebui să-l ia mai des!», 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava