Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava împreună cu Asociația „XS Motor Sport” Iași vor încheia un parteneriat pentru derularea proiectului „Raliul Bucovinei 2021 – Suceava Rally Show”.

Deschiderea competiției sportive, parada mașinilor și proba „Super Special-Suceava Rally Show” se vor desfășura în municipiul Suceava, în data de 29 octombrie, traseul urmând a fi stabilit de  comun acord și cu alte institulii abilitate de la care se vor obține aprobările necesare, iar parc-service-ul competiției va fi amenajat pe platoul din fața Palatului Administrativ, asociația având calitatea de organizator, iar municipiul de finanțator. În ziua de 30 octombrie, probele speciale ale competitiei se vor desfășura în zonele turistice din județ-municipiul Câmpulung Moldovenesc, traseul fiind cuprins între localitățile Sadova, Vatra Moldoviței și Suceava, pe DN17A.

Contributia Municipiului Suceava la această asociere constă în alocarea sumei de 66.000 lei, pentru finantarea activităților care vor avea loc în municipiul Suceava, in ziua de 29 octombrie. Asocierea va fi aprobată în ședința Consiliului Local din 30 septembrie.

”Necesitatea realizării acestui proiect se datorează, dorinței de creștere a potențialului turistic al orașului, prin realizarea unor evenimente sportive de importanță locală, regională și națională. Promovarea programelor și activităților dedicate dezvoltării sportului și performanței, pe diferite ramuri sportive, dar și promovarea unei atitudini responsabile în realizarea acestora, întăresc dezvoltarea orașului. Evenimentul se va realiza cu respectarea strictă a legislatiei în vigoare, a măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVlD-19 și de diminuare a impactului tipului de risc (măsuri sanitare și de distantare fizică). Cetătenii orașului, și nu numai, vor asista la un spectacol automobilistic realizat de piloți profesioniști, care va imprima în memoria acestora o amintire plăcută”, se menționează în expunerea de motive.

Municipalitatea suceveană participă cu 66.000 de lei la organizarea unui raliu automobilistic, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava