Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce a prezentat două sezoane de „Puterea dragostei”, Andreea Mantea a luat decizia de a lăsa frâiele emisiunii în mâinile Cristinei Mihaela, pentru a se întoarce în țară și pentru a avea mai mult timp cu familia. Nu a renunțat la televiziune, ci din 5 octombrie revine pe sticlă tot la Kanal D, informează click.ro.

Din 5 octombrie, Andreea Mantea revine în fața telespectatorilor cu un reality show surprinzător, “Trăiri alături de Andreea Mantea”, prin intermediul căruia cei din fața micilor ecrane pot deveni părtași la emoțiile, întâmplările pe care aceasta le trăiește zi de zi. “Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viață, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele.”, a spus Andreea Mantea, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dupa-ce-renuntat-la-puterea-dragostei-andreea-mantea-revine-cu-propriul-reality

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava