Concert pascal
MOPAN Suceava

Kurt Cobain este considerat unul dintre numele sonoare ale genului grunge, muzica sa fiind apreciată de milioane de oameni din întreaga lume. Un spirit neînţeles, el a atins faima alături de trupa Nirvana şi a decis să îşi pună capăt zilelor atunci când formaţia se afla pe culmile succesului. În urma sa au rămas multe cântece, fanii care nu au înţeles gestul idolului lor şi obiecte care au fost scoase la licitaţie pentru sume fabuloase. Acesta este şi cazul chitării acustice pe care Kurt a folosit-o în cadrul concertului acustic pe care la susținut pentru postul MTV, în anul 1993, notează click.ro.

Ultima chitară la care a cântat Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, înainte să se sinucidă, a devenit și cea mai scumpă chitară din lume, potrivit sursei citate. Instrumentul a fost cumpărat la licitație pentru fabuloasa sumă de șase milioane de dolari! Chitara elctro-acustică Martin D-18E, produsă în 1959, și care a fost vândută în cadrul licitației „Music Icons”, organizată în weekend-ul trecut de Julien’s Auctions, este cea la care Kurt a cântat cu puțin timp înainte de a-și încheia socotelile cu viața.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/chitara-lui-kurt-cobain-vanduta-pentru-6-milioane-de-dolari-faima-si-decaderea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava