Concert pascal
MOPAN Suceava

Asasinul lui John Lennon, Mark David Chapman, care l-a împușcat pe legendarul ‘Beatles’ în urmă cu 40 de ani, în New York, și-a cerut iertare de la Yoko Ono, văduva muzicianului.

Pe 8 decembrie 1980, la intrarea în clădirea The Dakota din New York în care locuia cuplul, David Chapman l-a împuşcat de 4 ori pe John Lennon, după ce în după-amiaza aceleiaşi zile îl întâlnise pe artist, care îi oferise un autograf.

Recent, lui Chapman i-a fost refuzată eliberarea condiţionată pentru a 11-a oară.

În timpul audierii din august, potrivit documentelor obţinute de Press Association, el a spus că l-a ucis pe starul în vârstă de 40 de ani pentru „glorie” şi că merită pedeapsa cu moartea. „Știam că ceea ce fac este greșit. Am făcut-o doar pentru glorie.Un singur cuvânt – glorie. Despre asta a fost. Știam că este faimos, extrem de faimos. De aceea a fost primul pe lista mea. Merit pedeapsa cu moartea. Cred că asta spune tot. Îmi pare rău pentru durerea ce i-am cauzat-o ei (Yoko).”, a spus acesta, conform contactmusic.com.

Mark Chapman, în vârstă de 65 de ani acum, este căsătorit, iar soția sa locuiește în apropierea închisorii unde el se află de opt ani – Wende Correctional Facility din New York. Acolo, spune el, a cunoscut credința. „Dacă voi fi eliberat, voi continua să spun oamenilor despre Dumnezeu.”, a declarat acesta.

Chapman va mai petrece cel puțin încă doi ani în închisoare, atunci când va avea din nou dreptul să ceară eliberarea condiționată. El a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava