Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Sir Elton John, în vârstă de 72 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni din lume. Cu milioane de albume vândute pe mapamond şi o carieră care se întinde pe mai bine de 50 de ani, Elton John este o emblemă şi un model pentru colegii de breaslă mai tineri. Ajuns la vârsta de 72 de ani, Elton John a lăsat la o parte hobby-urile mai puţin ortodoxe, care în tinereţe i-au pus viaţa în pericol şi se concentrează asupra familiei sale şi a ultimilor ani pe care îi petrece pe scenă, căci recent a anunţat că se gândeşte serios să se retragă din lumina reflectoarelor, potrivit click.ro.
Sir Elton John are numeroase motive pentru a fi mândru. Are o carieră de invidiat, o casă desprinsă din reviste, o familie care îl iubeşte necondiţionat şi o carieră la care unii doar visează. Cu toate acestea, Elton John se simte cel mai mulţumit de faptul că a reuşit să renunţe la droguri şi la alcool şi astfel să îşi salveze propria viaţă. Prin intermediul unui mesaj încărcat pe pagina personală de Instagram Elton John a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viaţa sa, aceea în care se afunda în consumul de alcool şi abuzul de droguri pentru a face faţă realităţii.

Citește întreg articolul pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/elton-john-dezvaluiri-cutremuratoare-supravietuit-drogurilor-ma-gaseau-pe-jos-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava