Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, astăzi, Certificatele de urbanism pentru înființare rețele de distribuție gaze naturale în comunele Rădășeni și Cornu Luncii

Gheorghe Flutur a amintit că aceleași documente au fost emise în ultima perioadă și pentru comunele Adâncata, Hănțești, Forăști și Valea Moldovei sau pentru Zamostea, Zvoriștea (satele aparținătoare Zvoriștea, Șerbăuți, Dealu, Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni, Negostina) pentru studiu de fezabilitate și pentru autorizarea lucrărilor de construcții.

„Continuă îndemnul meu și către ceilalți primari să depună proiecte pentru extinderea rețelei de gaze naturale. Sunt bani, dar va fi o bătălie mare pe aceste fonduri. Spre Vatra Dornei se lucrează deja la construcția magistralei de gaze naturale iar în județul Suceava sunt multe localități care așteaptă gaz metan, mai ales acolo unde distanța până la magistrală nu este foarte mare”, a spus șeful administrației județene. El a arătat că în momentul de față în județul Suceava sunt 37 de primării care au studiile de fezabilitate realizate pentru rețelele de gaze naturale.

„Unul dintre principalele proiecte pentru perioada următoare va fi dublarea numărului de persoane din județul Suceava care să fie racordate la rețelele de gaze naturale”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava