MOPAN Suceava

Iulia Albu a dat Pro TV, pe Antena 1. Fosta colaboratoare a lui Cătălin Măruță, care realiza rubrica de stil „Marțea neagră”, va face parte din juriul unei emisiuni care revine la Antena 1, după ce în trecut s-a bucurat de succes: „Splash! Vedete la apă”. Iulia va fi jurat alături de Nea Mărin şi Jean de la Craiova, potrivit click.ro.

Aflată pentru prima dată în juriu într-un show de o asemenea anvergură, criticul de modă Iulia Albu mărturiseşte: „Sunt onorată să fac parte din acest proiect şi totodată să îmi fac <botezul> oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplător cu Splash! Vedete la apă. Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abţine 100%!”, a declarat, amuzată aceasta, pentru ca mai apoi să completeze, potrivit sursei citate: „Voi fi foarte atentă la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent show-ului şi mă voi asigura că voi fi cât mai obiectivă şi că voi puncta cât mai echidistant evoluţiile, asta vă pot promite! Atitudinea va conta şi ea mult în nota finală! Vara asta facem valuri la Antena 1! Fiţi cu ochii pe noi!”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/iulia-albu-semnat-cu-antena-1-e-juriu-la-splash-vedete-la-apa-cu-nea-marin-si-jean

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava