Concert pascal
MOPAN Suceava

Kelis a scos din dieta sa milkshake-ul, după ce a ajuns să se sature de glumele făcute pe seama hit-ului ei din anul 2003, conform contactmusic.com. Ea a încetat să mai comande o astfel de băutură deoarece nu mai putea suporta poantele.

Cel mai faimos single al cântăreaței în vârstă de 36 de ani este ´Milkshake´, lansat în anul 2003, care a devenit cunoscut la nivel mondial.

Deși Kelis este foarte mândră de piesă, ea a obosit să mai audă nesfârșitele ironii și jocuri de cuvinte, astfel că a renuțat la băutura cu lapte.

Într-un interviu pentru ES Magazine, ea a spus: ˝Am încetat să mai comand milkshake cu mult timp în urmă din cauza glumelor, care deveniseră iritante. Din fericire nimeni nu bea oricum milkshake în California fiindcă viața de aici, din L.A., este un mare moft al sănătății.˝

Deși trăiește în orașul conștient de importanța sănătății, Los Angeles, cu fiul ei de 6 ani, Knight – pe care-l are împreună cu fostul ei soț, Nas – Kelis refuză să urmeze fiecare moft și încă mai preferă mâncărurile și ingredientele tradiționale, mai notează sursa citată.

Starul R&B – care este în prezent însărcinată cu al doilea copil – a explicat: ˝Alimente nevrotice, nebunești se găsesc aici, dar nu sunt una dintre acele persoane care au o frică de unt. Oamenii nu ar trebui să se teamă nici de sare. Nu folosesc sortimente iodate, dar sarea de mare sau cușer are un rol important într-un fel de mâncare.˝

Artista adoră să gătească și petrece marea parte a timpului liber în bucătărie, unde prepară mese delicioase la cuptorul ei imens cu butoane din aur.

Ea s-a lăudat: ˝Am cel mai tare cuptor! Este foarte mare, are culoarea galbenă și are butoane din aur. A fost confecționat manual în Franța și livrat de tipi cu mănuși albe. Se incinge atât de tare încât pot găti la nesfârșit în el.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava