MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, a anunțat că președintele Gheorghe Flutur, a semnat joi, 24 iunie, dispozițiile de numire a membrilor echipei de conducere a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, începând cu data de 1 iulie 2021, astfel: Calancea Alexandru, medic specialist în specialitatea cardiologie, este numit în funcția de conducere de manager interimar, Siriopol Dimitrie-Cristian, medic primar în specialitatea nefrologie, este numit în funcția de conducere de director medical interimar, Stanciu Oana-Lorena, asistent medical principal cu studii superioare, este numită în funcția de conducere de director de îngrijiri interimar. Numirile sunt valabile până la ocuparea prin concurs a posturilor, dar nu mai mult de 6 luni.

De asemenea, începând cu aceeași dată, 1 iulie,  încetează exercitarea de către doctorul Grămadă Marius, medic primar în specialitatea ortopedie-traumatologie a funcției de conducere de director medical interimar al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan Cel Nou” Suceava.

Doctorul Calancea reconfirmat manager al Spitalului Județean Suceava. Oana Stanciu rămâne director de îngrijiri. Director medical a fost promovat Dimitrie-Cristian Siriopol, 8.1 out of 10 based on 10 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (10 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava