Concert pascal
MOPAN Suceava

Sofia Vergara s-a clasat, pentru al şaselea an consecutiv, în fruntea topului anual, întocmit de revista Forbes, al celor mai bine plătite actriţe de televiziune, cu venituri de 41,5 milioane de dolari în perioada iunie 2016 – iunie 2017, informează contactmusic.com.

Doar un sfert din banii adunaţi de vedetă în perioada menţionată provin din onorariul primit pentru rolul din serialul ‘O familie modernă/Modern Family’. Cele mai mari venituri ale sale sunt generate de contracte de publicitate.

Sofia nu a avut parte de prea multă competiţie, locul doi fiind ocupat, la o diferenţă mare, de actriţa americană Kaley Cuoco, cunoscută pentru rolul Penny din ‘Teoria Big Bang/The Big Bang Theory’, cu venituri de 26 de milioane de dolari. Kaley este plătită cu un milion de dolari pentru fiecare episod al serialului de televiziune. Locul trei a fost împărţit de actriţele Mindy Kaling şi Ellen Pompeo – care joacă în ‘The Mindy Project’, respectiv ‘Gre’s Anatomy’ – cu venituri de 13 milioane de dolari fiecare.

Vedeta ‘Law & Order: SVU’ Mariska Hargitay a câştigat în perioada menţionată 12,5 milioane de dolari, clasându-se, astfel, pe locul patru, în timp ce Julie Bowen s-a clasat pe cinci, cu 12 milioane de dolari. Kerry Washington a obţinut în perioada iunie 2016 – iunie 2017 11 milioane de dolari şi s-a clasat pe locul şase în topul întocmit de revista Forbes, iar Priyanka Chopra, care a adunat 10 milioane de dolari, s-a clasat pe locul 7. Topul 10 este completat de Robin Wright, pe opt, cu 9 milioane de dolari şi Pauley Perrette, pe nouă, cu 8,5 milioane de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava