MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază, echipajul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc, în timp ce efectua activități de control trafic pe DN 17 Pojorâta, a oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 29 de ani, din com. Cârlibaba, singur în mașină, care se deplasa cu viteza de 90 km/h.
După verificarea interiorului spațiului de încărcare s-a observat că în spatele unor lăzi din plastic se aflau mai multe colete voluminoase, în urma controlului stabilindu-se faptul că sunt transportate țigări de proveniență extracomunitară, fără documente de proveniență, aspecte confirmate și de către conducătorul auto.
Autoutilitara a fost indisponibilizată și condusă la sediul subunității unde s-a procedat la inventarierea coletelor stabilindu-se că în interiorul acestora se aflau 13.996 pachete de țigări de proveniență extracomunitară. Prejudiciul se estimează la circa 165.000 lei, reprezentând valoarea accizelor și taxelor datorate statului.
Țigările și autoutilitara au fost indisponibilizate la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc.
În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”, urmând a se dispune măsuri procesuale prin unitatea de parchet competentă.

Aproape 280.000 de țigarete de contrabandă confiscate polițiști în urma unui control în trafic, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava