Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, anunță că au fost admise ca eligibile mai multe proiecte de distribuție a gazelor naturale pe teritoriul județului Suceava.  Flutur a arătat că proiectele sunt depuse pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare P.O.I.M.(2014-2020) privind dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în localitățile din România, eligibilitatea fiind stabilită de comisia de evaluare de la Ministerul Investițiilor și Fondurilor Europene în cadrul etapei de verificare administrativă.

El a arătat că județul Suceava a depus la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene 14 cereri de finanțare pentru 38 de localități.

Potrivit șefului administrației județene, până la aceasta dată au fost admise ca eligibile 4 proiecte în valoare de peste 80 de milioane de euro în care sunt incluse localitățile Liteni, Salcea, Solca, Milișăuți, Adâncata, Arbore, Burla, Fundul Moldovei, Hănțești,  Iaslovăț, Fântânele, Pojorâta, Udești și Verești. De asemenea se află în evaluare alte 4 proiecte în valoare de aproximativ 70 de milioane de euro pentru localitățile Botoșana, Cajvana, Comănești, Cacica, Dărmănești, Pârteștii de Jos, Frumosu, Vama, Vatra Moldoviței, Volovăț și Zvoriștea.

Sunt așteptate pentru a depune în curând cereri de finanțare localitățile Dolhasca, Vicovul de Sus, Baia, Bilca, Bălăceana, Bunești, Coșna, Calafindești, Dorna Arini, Dorna Candreni, Dolhești, Dornești, Dumbrăveni, Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi, Ilișești, Horodniceni, Horodnic de Sus, Marginea, Mușenița, Mănăstirea Humorului, Mitocul Dragomirnei, Poiana Stampei, Stroiești, Șerbăuți,  Satu Mare, Șaru Dornei, Grămești, Grănicești, Vadu Moldovei, Vicovul de Jos, Todirești și Zamostea.

Flutur anunță că au fost admise ca eligibile mai multe proiecte de distribuție a gazelor naturale pe teritoriul județului Suceava, 8.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava