Concert pascal
MOPAN Suceava

La 49 de ani, Mihaela Rădulescu a trecut prin numeroase intervenţii de ordin estetic, unele vizibile şi recunoscute, altele mai puţin sesizabile, despre care diva nu a dat prea multe detalii. Imaginile cu vedeta din ultimii ani au fost analizate de medicii plasticieni care au ajuns la o concluzie clară, potrivit click.ro. Prezentatoarea tv a exagerat cu operaţiile, unele intervenţii cântărind foarte mult în aspectul de azi al fostei jurate de la Pro Tv.

Dr. Mihaela Saidac a analizat pentru Click! câteva imagini cu diva de la Monte Carlo din care a sesizat imediat la ce operaţii ar fi recurs vedeta ca să rămână tânără. „Estetica este făcută ca să înfrumusețeze, să corecteze imperfecțiuni și nu să urâţească sau să schimbe fizionomia naturală. (…) Am câteva exemple de pe scena mondenă internaţională şi autohtonă. Unul este cel al starletei Kim Kardashian, care arată impecabil din punct de vedere estetic. (…) Mihaela Rădulescu are un ten tern, o rinoplastie mai mult decât vizibilă, liftingul de tip cat-eyes i-a schimbat complet fizionomia, iar de buze nu mai vorbim Sunt exagerate”, este verdictul Mihaelei Saidac, medic estetician, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihaela-radulescu-exagerat-cu-operatiile-liftingul-i-schimbat-complet-fizionomia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava