Dieta cruntă prin care Florin Dumitrescu a slăbit 10 kg într-o lună
Unul dintre cei mai renumiţi bucătari din România, chef Florin Dumitrescu, a declarat război bunătăţilor culinare pe care el însuşi le prepară zilnic. Ambiţionat de faptul că al lui coleg de emisiune, Cătălin Scărlătescu, a reuşit să dea jos 30 de kilograme, Florin nu s-a lăsat mai prejos şi s-a pus şi el pe slăbit, notează click.ro.
La 5 august, chef Florin Dumitrescu a început o dietă extrem de restrictivă pe care ţine să precizeze că nu o recomandă nimănui. O ştie de la un prieten şi presupune consumarea, alternativ, a doar trei alimente. În primele trei zile a mâncat doar varză crudă. Următoarele trei zile doar orez fiert, apoi au venit trei zile cu piept de pui la grătar, mai scrie sursa citată. Din ziua a zecea, a mâncat legume la grătar sau proaspete. Consumate împreună, la aceeaşi masă, “meniul” nu ar suna chiar aşa rău, însă dacă mănânci varză crudă dimineaţa, la prânz şi seara, cum a făcut el, îţi cam “iese pe ochi”.
Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dieta-crunta-prin-care-florin-dumitrescu-slabit-10-kg-intr-o-luna