Concert pascal
MOPAN Suceava

Ceartă cu scântei și cu vizite la tribunal între două dintre cele mai de succes bloggerițe din domeniul culinar de la noi, Geanina Staicu-Avram (Jamila) şi Laura Laurenţiu. Tribunalul Bucureşti a pronunţat recent o primă sentinţă într-un proces în care cele două s-au judecat pentru o rețetă de eclere, potrivit click.ro.

Procesul de la Tribunalul Bucureşti a fost deschis de Jamila, care a reclamat că în mai 2019, după ce a postat pe canalul său de Youtube un video în care prezintă o reţetă de ecler la tavă, competitoarea sa a raportat-o abuziv susţinând că difuzarea încalcă drepturile de autor. Mai exact, Laura Laurenţiu a reclamat că videoclipul Jamilei ar copia videoclipul său în care este prezentată reţeta pentru prăjitura ecler. În urma raportării, videoclipul Jamilei a fost şters de pe Youtube, fiind reactivat abia după 17 zile, după ce Jamila a făcut dovada că nu a încălcat drepturile de autor. În procesul de la Tribunalul Bucureşti, Jamila a arătat că videoclipul era realizat în cadrul unei campanii publicitare, iar prin raportarea abuzivă a fost prejudiciată cu peste 2.000 de euro, beneficii pe care nu le-a putut realiza, conform sursei citate.

De asemenea, Jamila a mai cerut daune morale de 1.000 de euro arătând, că „pârâta nu a ţinut cont de influenţa pe care o are şi a incitat, prin postarea sa, publicul Facebook să o vadă pe reclamanta drept «hoaţă de reţete»”.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/jamila-si-laura-laurentiu-la-tribunal-pentru-o-reteta-de-eclere-de-ce-s-au-acuzat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava