MOPAN Suceava

Fiica vitregă a regretatului om de radio Andrei Gheor­ghe se pregăteşte să revină în showbiz cu mai multe colaborări muzicale. Katarina Dyer sau Katarina, pe numele ei de scenă, a debutat ca solistă la 13 ani, însă e şi o talentată textieră şi compozitoare. Frumuşica blondină şi-a amintit, pentru Click!, despre relaţia avută cu cel care i-a fost ca un tată adevărat.

Tânăra, care mai are doi fraţi, a povestit despre tatăl ei vitreg, alături de care a locuit o vreme. El îi impunea să intre în casă la orele 22.00, în plus era şi foarte gospodar: „Când i-am spus lui Andrei prima oară că aş vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant, aveam 13 ani. El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fiica-lui-andrei-gheorghe-marcata-si-acum-de-vorbele-tatalui-tanara-e-schimbata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava