MOPAN Suceava

Victoria Beckham spune că trupa din care a făcut și ea parte, Spice Girls, „stabilea trenduri, pentru că nu exista sentimentul de frică” – nimeni nu simțea că încalcă vreo regulă din modă ori copiază vreun trend.

Designerul în vârstă de 47 de ani – Posh Spice pe vremea când activa în Spice Girls – a spus, potrivit contactmusic.com: „Mă uit la noi toate și îmi vine să zâmbesc, pentru că nu ne păsa de nimic. Nu ne păsa dacă suntem în pas cu moda, ori dacă arătăm frumoase pentru alții. Purtam ceea ce ne făcea să ne simțim bine. Nu ne îngrijoram ‘Vai, este această piesă vestimentară cea mai ‘cool’, cea mai nouă?’. Stabileam trenduri, pentru că nu exista sentimentul de frică.”

Cântărețele erau cunoscute pentru încălțămintea cu platformă, printurile stridente, hainele cu imprimeu camuflaj, jachetele care lăsau la vedere o bretea de sutien și multe altele. Totul era pentru a-și încuraja fanii să fie unici și să se accepte așa cum sunt.

Victpria a mai spus, conform sursei citate: „Este ok să fii diferit. Să nu încercăm să schimbăm ceea ce suntem. Să ne bucure că suntem cu toții diferiți.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava