Concert pascal
MOPAN Suceava

Cum vremea a continuat să se înrăutăţească, în special în sudul ţării, acolo unde vor avea loc toate meciurile din Liga a II-a programate la finalul acestei săptămâni, şapte dintre cele opt echipe organizatoare şi-au menţinut decizia de a solicita Federaţiei Române de Fotbal amânarea. Astfel, ierii, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, membrii acestuia au decis reprogramarea etapei a 23-a, din weekend, pentru data de 28 martie. Campionatul se va relua peste aproximativ două săptămâni, pe 10-11 martie, direct cu etapa a 24-a.

”Echipele organizatoare, mai puţin CS Mioveni, şapte la număr, au solicitat amânarea din cauza condiţiilor climaterice improprii. Plecând de la asta, mâine, în Comitetul Executiv, se pare că va fi amânată această etapă pentru data de 28 martie, urmând ca sezonul să se reia cu etapa următoare, a 24-a, deci nu se sare o etapă. 28 martie e dată liberă, miercurea. De asta am şi păstrat luna martie fără intermediară, deoarece, în caz de o problemă de forţă majoră, să avem o dată liberă. Se amână tot, inclusiv meciul de la Mioveni. De altfel, UTA a făcut solicitare, fiindcă au probleme privind prezenţa la Mioveni. Infrastructura rutieră nu le asigură confortul necesar să ajungă la meci”, a spus, pentru Liga2.ro, Auraş Braşoveanu, membru reprezentant al cluburilor din Liga 2 în CEX.

Conform programului etapei a 23-a, în weekend ar trebui să se dispute meciuri la Mioveni, Afumaţi, Baloteşti, Clinceni, Bucureşti, Târgovişte, Piteşti şi Brăila. Singura dintre echipele organizatoare care voia totuşi să joace este CS Mioveni, însă inclusiv aceasta va sta, deoarece adversara, UTA, a solicitat amânarea, pe motivul că nu are cum să ajungă la joc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava