Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tribunal independent (ChinaTribunal – Tribunalul Independent privind Recoltarea Forțată de Organe de la Prizonieri de Conștiință în China) a concluzionat la 17 iunie într-o decizie luată în unanimitate că în China prizonierii de conștiință au fost și continuă să fie uciși pentru organele lor „la scară semnificativă”.

„Recoltarea forțată a organelor are loc de ani de zile pe întreg teritoriul Chinei”, a declarat Sir Geoffrey Nice QC, președintele tribunalului, cel care a condus de asemenea acuzarea în cazul lui Slobodan Milosevic la Haga pentru atrocitățile comise în fosta Iugoslavie.

Tribunalul ajunge la aceleași concluzii ca și alți investigatori independenți, anume că principalele victime ale acestui genocid în formă nemaiîntâlnită sunt practicanții Falun Gong. Falun Gong sau Falun Dafa este o practică tradițională chinezească ce include exerciții fizice de qigong, meditație și disciplina minții potrivit unor învățături morale (adevăr, compasiune, toleranță). Datorită popularității fără precedent a practicii în China, adepții săi sunt crunt persecutați de regimul de la Beijing începând cu anul 1999.

„Concluzia unanimă a tribunalului are la bază un set din ce în ce mai mare de constatări credibile și profund tulburătoare ale mai multor investigatori din întreaga lume, care indică același adevăr teribil: practicanții Falun Gong și alți prizonieri de conștiință sunt uciși în mod sistematic pentru a alimenta industria de transplant de organe de miliarde de dolari a Chinei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Centrului de Informare Falun Dafa, dl Erping Zhang.

Concluzia Tribunalului în mass-media:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava