Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru a doua oară consecutiv Foresta Suceava reușește să se salveze în prelungirile meciului de campionat. Dacă în prima rundă din 2018 Marius Matei a adus victoria în ultimele secunde ale jocului cu Dacia Unirea Brăila, de această dată tot el, a salvat un punct la ultima fază de atac a întâlnirii de Chindia Târgoviște.
Pe un teren dificil, extrem de moale, elevii antrenorului Florentin Petre au înfruntat ocupanta locului trei în clasamentul Ligii a II-a de fotbal, Chindia Târgoviște. Cu mai mulți jucători experimentați în lot, oaspeții au avut mai mult posesia balonului, însă gazdele au replicat cu curaj. Prima repriză a fost una de luptă în care cei 22 de jucători au făcut risipă de effort, însă ocaziile au fost rare. Târgoviștenii au avut un șut bun expediat de Liviu Mihai și deviat peste bara transversal de portarul gazdelor, Began, iar sucevenii au avut și ei un șut pe spațiul porții, prin Sumanariu, balonul fiind prins în doi timpi de portarul oaspeților.
Partea secundă a duelului dintre Foresta Suceava și Chindia Târgoviște a debutat extreme de alert și dâmbovițenii au reuțit să deschidă scorul prin Daniel Florea. Vârful de atac al oaspeților a profitat de o nesincronizare a fundașilor centrali suceveni și de o ieșire neispirată a portarului Began.
”Galben-verzii” au alergat disperați după egalare și au avut câteva situații bune de gol prin Stănescu, Marius Matei și Nedelcu, dar defensiva târgovișteană a fost la post. Deși a introdus forțe proaspete, Foresta Suceava nu a reușit să aibă un plus de clarviziune în atac. Și tehnicienii sucevenilor s-au pierdut pe final de meci, în disperarea lor de a impinge ofensiva au făcut ultima înlocuire posibilă atunci când un fundaș sucevean primea îngrijiri medicale pe margine și nu era sigur dacă poate reveni pe teren.
Spre norocul lor, al doilea în acest an, în prelungiri, când publicul se îndrepta déjà spre ieșire, la o busculadă în careul târgovișten se produce o infracțiune și arbitrul acordă penalty. ”Salvatore della patria” Marius Matei execută impecabil și Foresta Suceava a salvat in-extremis un punct în partida cu Chindia Târgoviște.

Foresta Suceava: Began – Secrier, Opriş, Musea, Mateiciuc, R. Sumanariu, Vl. Stănescu, Cerlincă, Dănilă, Renquin, M. Matei (cpt.).
Rezerve: Bîlbă – Kharoubi, D. Nedelcu, Gulei, Lupşor, O. Onofraş, Makriev.
Antrenor: Florentin Petre
Chindia Târgoviște: I. Popescu – Martac, D. Ciobotariu, I. Morariu, Acasandrei, Jurj, L. Mihai, Rogoveanu, Crinel Stoica, Cherchez (cpt.), D. Florea.
Rezerve: Meilă – Nisipeanu, D. Dumitraşcu, Cr. Neguţ, Neicuţescu, C. Dinu, Pencea.
Antrenor: Nicolae Croitoru
Stadion: Areni (Suceava); Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Joszef Peter (Sfântu Gheorghe).

Rezultate consemnate în etapa a XXIV-a a Ligii a II-a:
Luceafărul Oradea – FC Argeş    3-2
Foresta Suceava – Chinadia Târgovişte    1-1
Ştiinţa Miroslava – Metaloglobus Bucureşti    1-1
Pandurii Tg.Jiu – CS Mioveni    2-1
ASU Poli Timişoara – Academica Clinceni    2-2
Dunărea Călăraşi – CS Afumaţi    2-1
Ripensia Timişoara – Dacia Brăila    2-1
Din această rundă a mai rămas de jucat meciul: și UTA Arad – Hermanstadt Sibiu.
Sportul Snagov – ASA Tg.Mureş 0-3 şi Olimpia Satu Mare – CS Baloteşti 0-3.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava