Concert pascal
MOPAN Suceava

Weekendul trecut a avut loc un eveniment caritabil dedicat maşinilor tunate din România, şi anume prima ediţie de DSR Tuning Show. Evenimentul a avut loc în parcarea centrală a municipiului Rădăuţi, a început pe sâmbătă pe 09.09.2017 la orele 14:00 şi s-a încheiat duminică pe 10.09.2017 la ora 18:00.

Iată că băieţii din Suceava, mai exact Rădăuţi, ies cu un alt eveniment în evidenţă având spiritul antreprenorial şi organizatoric foarte dezvoltat şi organizând din nou un eveniment cu succes. În primul rând vreau să menţionez că evenimentul a fost organizat cu scop caritabil şi anume cel al strângerii de fonduri pentru Antonia Rusu, o fetiţă la o vârstă fragedă de 3 ani, ce a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia tatăl ei Romeo Rusu, a decedat din păcate. Romeo Rusu a fost un tip foarte admirat în societatea din Rădăuţi şi tot mai mulţi oameni s-au oferit să-i ajute fetiţa.

Evenimentul a fost organizat de Bogdan Budeanu şi Bogdan Alexandru. Doi tineri din Rădăuţi foarte implicaţi în astfel de evenimente, participând cu maşinile lor arătoase şi dotate la o mare parte dintre evenimentele importante ce ţin de Tuning auto. Aceştia au investit foarte mult timp, resurse şi s-au dedicat întru totul organizării evenimentului. Alături de cei 2 organizatori au fost prieteni, cunoştinţe, evenimentul fiind realizat şi cu sprijinul Primăriei Rădăuţi. Mai mult decât atât au fost şi sponsori care au ajutat mult la realizarea evenimentului, printre care se enumeră şi DCA EvolutionSigur la Volan, Revo Marketing, NEO PhotographyReal Car Center, dar şi Cromtel TV.

Mai multe detalii aflați aici: https: //andreicenusa.ro/dsr-tuning-show-un-succes-pentru-radauti-in-evenimentele-de-tuning/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava