Concert pascal
MOPAN Suceava

Manifestări ample în municipiul Suceava pentru ziua de 28 noiembrie la împlinirea a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Țara organizate de Consiliul Județean și Primărie. Conform programului prezentat de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, Ziua Bucovinei debutează la ora  8:30 cu inaugurarea Pieței Burdujeni și va continua la ora 10 cu reinaugurare statuii ecvestre a lui Ștefan cel Mare din Parcul Șipote.

La ora 12 este programată ședința solemnă a Consiliului Județean Suceava dedicată Centenarului Unirii Bucovinei cu Țara în sala Ștefan cel Mare a  Palatului Administrativ urmată la ora 13:30 de depunere de jerbe de flori la bustul lui Iancu Flondor din Parcul central.

La ora 14 va avea loc dezvelirea unei  plăci omagiale la Spitalul Județean de Urgență Suceava iar la ora 14:30 inaugurarea Laboratorului zonal de restaurare, care aparține Muzeului Bucovinei.

La ora 15 la Casa de Cultură Suceava se va juca Opereta Crai Nou iar în continuare de la ora 16.30 va urma un spectacol dedicat Centenarului susținut de formații din vetre folclorice ale județului Suceava.

La ora 18 se vor aprinde luminile în bradul de Crăciun și va avea loc un concert Plăieșii pe esplanada Casei de Cultură.

Tot acolo de la ora 19 este programat un concert cu  Irina Rimes, Elena Gheorghe și trupa Zdob și Zdub, concert care va încheia manifestările dedicate Zilei Bucovinei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava