MOPAN Suceava

Federația Română de Handbal a decis în cele din urmă să amâne startul sezonului oficial 2020-2021 în competițiile juniorilor pentru luna ianuarie a anului viitor. În adresa trimisă echipelor care și-au manifestat intenția de a începe cât mai grabnic competiția, FRH a motivat luarea acestei hotărâri prin faptul că multe cluburi nu au avut acces în sălile de sport, pentru antrenamentele specifice, după ce Ministerul Educației și Cercetării a sistat activitatea în școli din cauza pandemiei de coronavirus.

FRH propune ca dată de începere a primului turneu ziua de 27 ianuarie, respectând același protocol medical instituit la Divizia Națională.

„Îmi pare sincer rău că nu s-a putut juca handbal la nivel de juniori toamna aceasta. Copiii au stat de atâta timp fără competiție și au ajuns să fie ușor demoralizați. Sunt nerăbdători să joace handbal din nou. E drept că au parte de antrenamente zilnice, iar unii dintre ei au onorat și convocările la loturile naționale, însă adevărul este că evaluarea reală se face în competițiile și în meciurile oficiale. Acum, nu ne rămâne decât să sperăm că întrecerea se va relua în luna ianuarie, însă nu avem nici o certitudine că se va întâmpla acest lucru”, a declarat antrenorul Vasile Boca, de la CSU Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava