Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwyneth Paltrow susține că ea este cea care a făcut yoga populară, prin intermediul site-ului său web de ‘lifestyle’ – Goop – pe care l-a lansat în 2008.

Actrița în vârstă de 46 de ani a vorbit prima dată despre pasiunea sa pentru aceste exerciții fizice, mentale și spirituale când și-a lansat site-ul, iar acum spune că datorită ei yoga a devenit populară.

„Să mă scuzați dacă sună greșit acest lucru, dar am fost la o oră de yoga recent, în LA, iar o fată de 22 de ani, aflată în sală, a spus: ‘Ai mai făcut yoga vreodată?’ Eu m-am întors către prietena mea și i-am spus: ‘Are acest job, pentru că eu am fost cea care a făcut prima dată yoga, eu am făcut-o populară.”, a spus Gwyneth Paltrow, potrivit contactmusic.com.

Actrița a mai spus că s-a confruntat cu un adevărat val de critici când a vorbit pentru prima dată despre yoga pe Goop. „(Startul site-ului) a fost începutul perioadei în care oamenii au început să creadă despre mine că sunt nebună. Aveau întrebări de genul: ‘Ce vrei să spui prin faptul că mâncarea te poate îmbolnăvi, ești dusă?’ Îmi amintesc că atunci când m-am apucat de făcut yoga lumea spunea: ‘Ce este yoga? Este o vrăjitoare această femeie. Este o ciudată.”, a adăugat Gwyneth Paltrow, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava