Concert pascal
MOPAN Suceava

Ozzy Osbourne lansat o puternică baladă rock, ‘Ordinary Man’, în colaborare cu Elton John – care cântă și la pian pe piesă, informează contactmusic.com.

Fostul solist al trupei Black Sabbath, care va include noua piesă pe viitorul său album – care va fi lansat pe 21 ferbuarie – a spus că și-a dorit foarte mult ca bunul său prieten să cânte măcar puțin pe această melodie, pentru că balada „îi amintește de un cântec de-al lui Elton”. „Când scriam ‘Ordinary Man’, mi-am amintit de un cântec vechi de-al lui Elton și i-am spus lui Sharon: ‘Oare cum ar fi ca el să cânte piesa cu mine?’ L-am întrebat și a acceptat – așadar, cântă cu voce, dar și la pian pe acest cântec.”, a spus Ozzy, potrivit ContactMusic.

Pe noul material discografic al lui Ozzy – primul de la cel din 2010, ‘Scream’ – se va regăsi și colaborarea cu Post Malone – ‘Take What You Want’, dar și cea cu chitaristul trupei Guns N’Roses, Slash – ‘Straight To Hell’.

Soția lui Ozzy a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că soțul ei și Elton și-au unit forțele pentru a face un cântec împreună. Ea a vorbit puțin și despre planurile de viitor ale rocker-ului. „Multe lucruri bune (urmează să se întâmple). Își dorește sănătate. Și să se întoarcă la fanii lui, să facă ceea ce iubește, ceea ce înseamnă să meargă în turnee și să fie printre fanii lui. Și, da, muzică nouă, lucru ce mi se pare minunat. Toți prietenii îi sunt alături în asta. Face un cântec cu Elton. Se întâmplă multe. Multe lucruri bune.”, a spus Sharon Osbourne, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava