Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1:10, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata în timp ce efectuau activități de patrulare pe DJ208 D de pe raza satului Mitocași, din comuna Mitocu Dragomirnei, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula din sens opus. Şoferul nu a oprit la semnale, astfel că poliţiştii au început urmărirea acestuia și la o distanță de aproximativ 800 metri, în fața bisericii din localitatea Mitocași, s-a procedat la oprirea autoturismului respectiv.

La volanul maşinii se afla un tânăr de 23 de ani, din Zvoriștea, iar în calitate de pasager pe scaunul din dreapta o tânără din satul Arțari, comuna Hănțești.

S-a procedat la testarea șoferului cu aparatul etilotest rezultând o valoare de de 0,64mg/l. Fiind întrebat dacă deține permis de conducere, conducătorul auto a declarat verbal că nu este posesor de permis de conducere iar documentele privind numerele de înmatriculare nu le deține întrucât a cumpărat autoturismul în urmă cu aproximativ două săptămâni. Șoferul a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat acest lucru în prezența personalului medical. Procedând la verificarea în bazele de date ale Poliției Române rezultă faptul că șoferul nu este posesor de permis de conducere valabil. Totodată verificând în baza de date autoturismul a rezultat faptul că acesta nu figurează înmatriculat în România. Cei doi au fost sancționați și conform legii 55/2020.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, „refuz de recoltare probe biologice de sânge” și „auto neînmatriculat”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava