Uite cât te costa noaptea dintre ani în restaurantele vedetelor. Ţociu te îndoapa cu sarmale de Revelion cu 245 de lei
Revelionul bate la uşă, aşa că vedetele noastre, patroane de localuri, îşi lustruiesc mesele şi îşi pun la punct meniurile. Oferta este variată, pentru toate buzunarele şi toate gusturile, iar Click! îţi spune unde bei cel mai mult, unde mănânci pe săturate, dar şi cât te costă să chefuieşti în cârciumi celebre.
În barul lui Garcea se găteşte cu bere
În Centrul Vechi din Bucureşti, Mugur Mihăescu (47 de ani) şi-a îmbrăcat barul în straie de Sărbătoare şi a pus la punct un meniu de te lingi pe degete. 340 de lei de persoană te costă să mănânci de Revelion “canapele” cu mousse picant de creveţi, tartine cu pastă cremoasă de jambon, file de somon în crustă de parmezan, antricot de vită cu sos de piper verde, calamari în crustă de bere blondă sau picior de porc cu sos de ciuperci. La desert, Garcea vă aşteaptă cu cheesecake şi tort festiv. Şi băutura va curge râuri-râuri, de la whisky, până la şampanie, vermut şi bere irlandeză. Şi pentru că de rezervări se ocupă angajaţii lui, Mugur a putut pleca liniştit în vacanţă, peste Ocean, tocmai în Miami.
6 persoane – 2.700 de lei, în localul soţilor Delia şi Răzvan
Pe 1 ianuarie, ai mari șanse să te prindă Sf. Vasile beat criță. În “the Vintage Pub”, local deținut în Centrul Vechi de Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, se face baie în alcool de Revelion. Prețurile sunt pentru toate conturile: oferta standard, de 1.000 de lei pentru patru persoane, cuprinde un platou cu gustări, două sticle de alcool (la alegere dintre votcă, whisky, gin, bitter, rom, tequila și Martini), șase sticle de suc și patru de apă.
Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-uite-cat-te-costa-noaptea-dintre-ani-restaurantele-vedetelor-tociu-te