MOPAN Suceava

Ancheta continuă în cazul tragediei provocate de actorul Alec Baldwin pe platourile de filmare ale western-ului ”Rust”. Directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost ucisă cu arma manevrată de Baldwin, iar regizorul Joel Souza a fost rănit. Se pare că Baldwin fusese anunțat de către asistentul de regie că arma este sigură, notează click.ro.

Armurierul și asistentul de regie care i-a înmânat lui Alec Baldwin o armă de recuzită fatală au fost identificați în acheta declanșată imediat după cumplitul accident. Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, mai mulți membri ai echipei părăsiseră platourile de filmare cu o zi înainte de tragedie, invocând mai multe probleme de securitate. Din primele cercetări, se pare că armurierul Hannah Gutierrez ar fi așezat trei arme de recuzită pe un cărucior în afara locului de filmare, iar primul asistent de regie Dave Halls ar fi ales un revolver Colt în stil vintage și i l-ar fi adus lui Baldwin, asigurându-l că este sigur.

— Pistol rece!, ar fi strigat Halls înainte de a-i înmâna pistolul lui Baldwin, folosind expresia consacrată pentru a le transmite celor din echipa de filmare că pistolul poate fi folosit în siguranță.

Câteva secunde mai târziu, în timpul unei scene filmate în interiorul unei biserici în stilul Old West, Baldwin se pare că a țintit spre cameră și a apăsat pe trăgaci, ucigând-o accidental pe Hutchins și rănindu-l pe regizorul Joel Souza, care stătea în spatele ei, scrie sursa citată.

Filmul, a cărui acțiune se desfășoară în Kansasul anilor 1880, îl arată pe Baldwin în rolul haiducului Harland Rust, al cărui nepot este condamnat la spânzurătoare pentru o crimă accidentală.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/detalii-din-ancheta-tragediei-provocate-de-alec-baldwin-actorul-fost-anuntat-ca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava