MOPAN Suceava

Whoopi Goldberg îi este recunoscătoare lui Patrick Swayze că a primit un rol în ‘Ghost’.

Vedeta în vârstă de 65 de ani a dezvăluit faptul că, fără ajutorul lui Patrick Swayze, nu ar fi obținut rolul Odei Mae Brown în comedia romantică ‘Ghost’ (1990).

Patrick Swayze l-a interpretat în film pe Sam Wheat, care încearcă să își contacteze iubita, Molly Jensen (Demi Moore), după moarte, pentru a o avertiza.

Faimoasa actriță, câștigătoare de Oscar, l-a citat pe actor, în emisiunea de pe YouTube a lui Naomi Campbell, ‘No Filter With Naomi: „’Nu spun ‘da’, până nu știm sigur că ea este persoana potrivită’.”

Whoopi a mai spus, într-un interviu pentru revista Total Film, că, înainte de acest film, nu îl mai întâlnise pe faimosul actor, deși acesta era „fanul” muncii ei. „Nu l-am întâlnit niciodată pe Patrick înainte de ‘Ghost’, dar am obținut rolul datorită lui. (…) La acea vreme filmam pentru ‘The Long Walk Home’ în Alabama și am primit un telefon: ‘Îți mai amintești filmul la care îți doreai o audiție, iar ei nu te-au vrut? Ei bine, au angajat un actor care te-a cerut pe tine și acum vor să vii la o audiție.’ Apoi au dezvăluit că era vorba despre Patrick Swayze. Nu îmi venea să cred că Patrick Swayze avea să vină în albama să dea audiție cu mine. Lucru care s-a și întâmplat. Totul a decurs atât de bine încât Patrick a spus: ‘Dacă ea acceptă, accept și eu’.”

În altă ordine de idei, recent, Whoopi Goldberg a anunțat că ea și producătorii ‘Sister Act’ „lucrează cu sârguință” la al treilea film din serie.

Actrița în vârstă de 64 de ani a interpretat-o pe Deloris Van Cartier în filmul original, apărut în 1992, dar și în sequel-ul ‘Sister Act: Back in the Habit’. Whoopi a declarat, potrivit contactmusic.com, în emisiunea lui James Corden, ‘The Late Late Show’: „O lungă perioadă de timp au tot susținut că nimeni nu ar vrea să vadă o a treia parte. Recent, se pare că și-au dat seama că nu e chiar așa. Oamenii ar vrea o continuare. Așa că, lucrăm cu sârguință la al treilea film – încercăm să le punem cap la cap și să revenim.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava