MOPAN Suceava

Veștile proaste curg pentru Tuncay Ozturk anul acesta. Mai întâi a fost divorțul intentat de Andreea Marin, iar acum o altă femeie importantă în viața sa îl părăsește, potrivit click.ro.

Tuncay și celebra lui asistentă blondă, Sandra, nu vor mai fi la fel de apropiați ca până acum. Medicul turc a făcut tristul anunț pe pagina personală de Facebook, unde a spus adevărul despre lucrurile care au fost între ei. „Am trecut prin multe împreună, bune și rele, iar pe lângă faptul că m-a ajutat foarte mult la serviciu, între timp, mi-a devenit și cea mai bună prietenă. Multe minciuni au fost la mijloc după divorț, despre mine și ea, însă prietenul ei și familia, nu au luat în seamă toate acestea și au mers în continuare pe drumul lor. Le mulțumesc si ar trebui să fie mândri de faptul că au crescut o fată minunată.”, a explicat el, clarificând lucrurile și infirmând zvonurile că cei doi ar fi implicați într-o relație amoroasă.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/tuncay-ozturk-parasit-de-asistenta-blonda-abia-acum-spus-adevarul-despre-relatia

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava